zondag 3 november 2013

Review - Kruidvat Pure Cleansing / Nourishing


Heei Darlings, 

Ik kwam laatst bij de Kruidvat en zag de Kruidvat Pure Cleansing / Nourishing lijn. Terugkomend op mijn tips over Puistjes (Nog niet gelezen ? Klik hier !) zijn deze producten geweldig ! Je hebt de Kruidvat Wascrème, Reinigingsgel en de Talg reducerende crème. Allemaal helpen ze bij het verminderen van puistjes. Ik heb ze uitgeprobeerd en ze bevallen mij zeer goed ! Benieuwd geworden ? Lees dan maar gauw verder !


1. Kruidvat Wascrème 3 in 1
- Informatie:
Kruidvat Wascrème 3 in 1 is een compleet product dat bestaat uit 3 functies en is te gebruiken als reiniging, scrub of masker. Als reiniging zuivert de crème de huid zonder haar uit te drogen. Als scrub reinigt de crème de huid diep, zodat ze er weer fris uit gaat zien. Bij gebruik als masker, helpt de witte klei de gezichtshuid te egaliseren en minder te laten glanzen.
- Hoe ziet het eruit ? 
Het is een soort witte crème met blauwe scrubdeeltjes erin, de scrub is niet te grof zodat het niet enorm schuurt. Het is heel licht en prikkelt niet, maar smeer het vooral niet op open wondjes dit prikt wel.



2. Kruidvat Reinigingsgel 
- Informatie:
Kruidvat Reinigingsgel Pure is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van de jonge, vette tot gemengde huid. Salicylzuur helpt bestaande jeugdpuistjes bestrijden en gaat de vorming van nieuwe jeugdpuistjes en mee-eters tegen. Geeft een vette huid een minder glimmende uitstraling zonder haar uit te drogen.
- Hoe ziet het eruit ? 
Het is een blauwe gel die je moet laten schuimen door middel van lauw water. Het schuimen valt tegen, het is maar een klein klein beetje schuim. Het resultaat is juist heel goed ! 





3. Kruidvat Talg reducerende crème 
- Informatie: 

Kruidvat Talg reducerende crème  Pure is speciaal ontwikkeld voor de jonge, vette tot gemengde huid.  Salicylzuur helpt bestaande jeugdpuistjes bestrijden en de vorming van nieuwe jeugdpuistjes voorkomen. het actieve ingrediënt Evermat helpt de poriën reduceren en zo de aanmaak van talg beperken. De crème geeft de huid een zacht, droge en matte finish maar droogt de huid niet uit dankzij de hydraterende bestandsdelen.
- Hoe ziet het eruit ?
Het is gewoon een witte lotion. Het voelt zacht aan aan de huid en resultaat is gelijk voelbaar.




xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten