maandag 23 december 2013

Beauty - Feestdagen Do & Don'ts

Heei Darlings,

Kerst & Nieuwjaar zijn op komst ! En dat wachten duurt niet zo lang meer. Voor de Girlz zijn er meer problemen dan bij de mannen. Wat trek je aan ? Wat doe je met je haar ? Je make-up, welke kleur, wel of geen nepwimpers of glitters ? STRESS ! Maar relax ... Ik heb namelijk vandaag voor jullie wat Beauty Tips over Do & Don't voor je Beauty tijdens de feestdagen. Dus even geen stress, lees dit maar goed door en alles komt goed ! Don't Worry ! Heel veel Leesplezier !







Oogschaduw
Do: Laat de kleur van je outfit terugkomen in je make-up door accentjes. Doe dit door middel van een oogpotloodje of laat combineer de kleur van je outfit met goud of een andere neutrale kleur. Of doe een leuk eye-linerlijntje. 
Don't Pas je oogschaduw niet aan aan je kleding. Wanneer je je make-up teveel aanpast aan je kleding wordt je outfit soms wat saai. 










Glitters

Do Gebruik overdag wat kleinere glittertjes en zorg dat ze goed op hun plek blijven zitten. 
Don't Veel mensen overdrijven met Kerst een beetje met de glitters. Tuurlijk mag je stralen maar zorg ervoor dat je ogen niet bedekt zijn onder de glitters. Jouw ogen worden dan overschaduwd door de glitters en dat zou zonde zijn.

 

Wimpers
Do Een aantal lagen mascara of de Nepwimpers bijknippen. Bijknippen doe je door ze niet recht af te knippen maar ze in te knippen. Dit komt naturel over en zal bij je gezicht passen. 
Don't Men vindt Nepwimpers echt iets voor bij de feestdagen. Maar let op de lengte. Als ze veel langer zijn dan je eigen wimpers dan kan dat ordinair overkomen. 

                                                                  

Puistjes & Foundation

Do: Een schone huid met wat puistjes ziet er vaak frisser uit dan een puistjes die bedekt zijn onder een huidskleurige crème. Een lichte poeder (niet te veel) kan ervoor zorgen dat de puistjes wat minder afleiden de rest van je look. 
Don't: 
Met een dun laagje foundation kun je je huid egaal maken, maar puistjes bedekken of onzichtbaar maken gaat helaas niet lukken

Wenkbrauwen

Do: Vrouwen mogen hun ogen best wat accentueren door wat wenkbrauwpoeder of -potlood. Laat je ogen zien, door je wenkbrauwen ook zichtbaar te maken. 
Don't:  Veel vrouwen epileren hun wenkbrauwen. Daarbij moeten sommige mensen opletten dat ze geen streepjes overhouden of dat je het de avond van tevoren gaat doen. Dan raakt je huid geïrriteerd en kan je die dag daarna nog een rode huid rondom je wenkbrauwen hebben.


xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten