woensdag 4 december 2013

Beauty - Tips


Heei Darlings,
Vandaag wat tips over algemeen gebruik van beautyproducten. Het zijn wat random dingen bij elkaar waarvan je het meeste waarschijnlijk nog niet wist. Iets over stinkvoeten, Make-up, Maskertjes, Parfum, Huidverzorging en Haarverzorging. Nu het natuurlijk de kou eraan komt is het tijd om eens goed voor je huid te gaan zorgen. Dus ga er lekker voor zitten en veel leesplezier !


1. Parfum
Spray wat parfum op je zakdoek en doe die in je tas. Dit zorgt ervoor dat je tas naar je lievelingsgeur gaat ruiken.

2. Bier
Misschien een hele rare maar ... Was je haar met bier. Bier zorgt ervoor dat je haar een glansboost krijgt. In de winter is dat best wel eens handig.

3. Huidverzorging
Veel mensen denken dat als je scrub gebruikt je lekker hard moet scrubben. NOT !  Je kan je huid beter 
 langer dan harder scrubben. Als je hard scrubt doe je eigenlijk meer kwaad dan goed aan je huid

4. Make-up 

Om ervoor te zorgen dat je foundation er natuurlijk uitziet is het goed om een beetje dagcrème met je foundation te mengen. Doe een beetje dagcrème op je handpalm en een beetje foundation, meng het met een kwast en breng het aan op je gezicht.

5.
Rust

Slaap niet te vaak op je buik. Als je op je rug slaapt krijg je minder snel rimpels en minder snel acne. Dat komt doordat als je gezicht op je kussen ligt dan kunnen je poriën geen zuurstof krijgen.

6. Stinkvoeten
Ook een rare misschien, maar hij helpt heel goed ! 
Heb je last van stinkvoeten? Maak dan een voetenbadje van hele zwarte thee en laat je voeten daarin lekker weken. Door de thee krijgt je huid een andere PH en thee werkt tegen de vieze geur.

7. Huidverzorging
Geef je handen één keer in de week een maskertje van handenlotion. Smeer ze goed in en wikkel ze dan in plastic, hierdoor trekt de crème heel goed in. Laat het een half uur zitten, veeg de restjes weg en check het superzachte resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten