maandag 30 december 2013

Weetjes - Het jaar van ...


Heei Darlings,

De Chinezen koppelen elk jaar aan een dier. 2014 is het jaar van het Paard. Om de 12 jaar komt het dier terug, dus 2026 zal ook weer het jaar van het Paard zijn en in 2002 was dat dus ook het geval. Maar wat houd het nou in dat 2014 het jaar van het Paard zal zijn ? Volgens mij vertelt het niet perse wat over het jaar zelf maar over de mensen die in dat jaar geboren zijn. Ik zal jullie vertellen wat het Paard precies inhoud.

Het jaar van het Paard (2014 - 2002 - 1990 - 1978 - 1966 - 1954)

Het paard is het edelste dier uit de Chinese Dierenriem.

Paarden zijn populair, slim, vrolijk, charmant en getalenteerd. Paarden zijn echte doeners en kunnen niet stilzitten. Ze zijn bedrijvig en enthousiast en kunnen zich aanpassen in elke situatie, speciaal bij begaafde mensen. Het paard is alert en bevallig, het is een teken van elegantie, dat bijna bij iedereen enthousiasme zal oproepen. Door zijn intelligentie en aanpassingsvermogen zal het paard zich in allerlei situaties snel thuis voelen, vooral bij begaafde mensen. Paarden zijn harde werkers maar moeten eerst al hun ideeën direct testen. Aan de andere kant kunnen paarden weleens té gemakkelijk zijn. Ze zijn snel heetgebakerd en opvliegend. Ze kunnen moeilijk afkoelen. Ze zijn snel in te palmen voor iets, maar ze kunnen dan ook weer snel afdwalen en hun interesse erin verliezen. Ze zijn impulsief en proberen controle te krijgen over wat ze zeggen en over hun doen en laten. Ze lijken nog wel eens arrogant en kunnen neerbuigend zijn.

Mensen, die geboren zijn in het jaar van het Paard zullen goed doen als : Politicus, ontdekkingsreiziger, uitvinder, ingenieur, kunstenaar, reclameman, journalist, verkoper en professor.  
Zij zijn het meeste geschikt om grote dingen in het leven te verwezenlijken.

Wat houdt 2014 dan in ?
Er zijn ook in grote lijnen al vele vooraanstaande Chinezen met voorspellingen over dit jaar.
In 2014 zullen er nog grotere milieu en  natuurrampen over ons komen dan in 2012 en 2013. Echter ziet men hier ook iets positief in. In het jaar 2014 zullen wereldwijd sterke paarden opstaan welke zullen afdwingen dat de mens wat beter met moeder aarde om zal moeten gaan. De voorbode zien de Chinezen zelf al in de grootschalige aanpak tegen smog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten