vrijdag 11 oktober 2013

Tips - Flirten ;)


Heei Darlings,


De laatste tijd merk ik dat steeds meer mensen verkering krijgen. Heb jij nou een oogje op iemand maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken ? Hier zijn wat tips. 

Tip #1: Wees positief
De belangrijkste tip, die vaak wordt vergeten. Laat zien dat je positief en enthousiast bent. Dat heeft een positief effect op anderen, ook tijdens het flirten. Zorg ervoor dat de eerste zinnen die je uitspreekt bij een ontmoeting niet negatief zijn. Iets neutraals is beter, of liever nog iets positiefs. Onthoud dat flirten vooral leuk is!

Tip #2: Lach
Gedraag je opgewekt en vrolijk. Ook met een groep vriend(inn)en in een kroeg, discotheek of andere openbaren gelegenheid, geldt: laat zien dat je plezier maakt! Maak het mensen makkelijk om jou aan te spreken of met je te flirten. Twee mensen verwikkeld in een diepzinnig gesprek zijn niet bepaald aantrekkelijk voor de buitenwereld. Richt je aandacht dus naar buiten... en lach!

Tip #3: Oogcontact
Maak altijd oogcontact. Je ogen zijn je belangrijkste flirtbenodigdheden. Kijk hem net even iets langer aan dan normaal, kijkt hij terug ? Kijk dan verlegen naar de grond. Zorg wel dat het niet vervelend wordt voor de ander, ga dus niet staren. Je hebt vooral oogcontact met iemand als je luistert, minder als je praat.


Tip #4 Frummelen
Het blijkt dat als je aan je haar frummelt jongens dat ontzettend sexy vinden. 98% van Jongens vinden het ook sexy als meisjes een ijsje eten, Waarom ? Don't ask me hihi. 

Tip #5 Niet Te verlegen 

Wees vooral niet TE verlegen of Te druk.  Jongens houden ervan als een meisje Spontaan is. Dus wees jezelf ! 

Tip #6 Interesse 

Toon interesse, laat zien hoe leuk je het vindt wat hij allemaal vertelt door vragen te stellen en op zijn verhaal te reageren.

Hopelijk heb ik jullie kunnen helpen ! Heel veel succes in de liefde en onthoud: Flirten is een spelletje, voel je dus niet afgewezen als het niet lukt. 
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten