zaterdag 19 oktober 2013

Weetjes - Chocolade



Heei Darlings,

Allereerst een enorm fijne, gezellige en leuke vakantie ! Geniet er lekker van :3

Ik ga proberen deze vakantie wat meer te bloggen, Meer Beauty, Mode, Music, Tips, Weetjes, DIY's en een nieuw onderdeel Challenges. In dit onderdeel ga ik (samen met vriendinnen) af en toe een challenges doen. Jullie mogen ook een challenges voorstellen in de reactie.
Dus, weet jij een leuke Challenge die ik en mijn vriendinnen kunnen uitvoeren ? Schrijf um dan maar bij de reacties !

Vandaag gaan we beginnen met weetjes. ! CHOCOLADE 
Chocolade ! Wie kent het niet ? Mars, Twix, Milka, Bros, Bounty :3  Jummy ! Maar wat weet je er nog niet van ? Dat zul je nu gaan ontdekken !


1. Wist je dat ze in de Verenigde Staten en Brazilie echt dol zijn op Chocolade Pizza? Chocolade pizza! Het principe is eenvoudig. Je legt verschillende repen chocolade op je pizzabodem of je bedekt je pizza met een dikke laag choco. Ook heel populair met extra garnituur zoals marshmallows.2. Vroeger werd chocolade tijdens de kerkdienst geserveerd aan dames van adel.
3. 
Chocolade verhoogt je cholesterolgehalte helemaal niet.
4. 
Diabetici mogen gewoon chocolade eten.

5. Chocola bevat heel veel bio-flavonoïden. Dat zijn stofjes die ons beschermen tegen vrije-radicalen (ofwel tegen stoffen die ons lichaam aantasten). Chocola is dus gezond! Bovendien houdt chocola de aderen schoon
6. Eet chocola nooit in combinatie met melkproducten, want op deze manier gaan de gezonde stoffen uit chocola verloren; pure chocola is dan ook beter dan melkchocolade.
7. Dagelijks een paar blokjes chocola heeft een bloeddrukverlagend effect
8. Vrouwen die tijdens de zwangerschap chocola eten krijgen vrolijkere baby's
9. de stof "fenylethylamine", die in chocolade voorkomt  is verantwoordelijk voor het stimuleren van de hersenen op positieve wijze?Het maakt dat je je gelukkig voelt.
10. Chocolade kan je heel goed bewaren. Pure chocolade ongeveer anderhalf jaar, melk – en witte chocolade een jaar. Bewaar het wel bij een constante temperatuur.
11. Wist je dat mannen door het regelmatig eten van chocolade een jaar langer leven?


Na deze post heb ik toch wel erg veel zin gekregen in chocolade. Ik ga even mijn Milka Oreo reep halen ! 

Wat is jouw lievelingschocolade ? 
xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten